Terrine de Campagne Recette Fermière, 180 грам - оригінальний французький паштет-терріне за традиційним фермерським рецептом, виготовлений з м'яса і печінки білих свиней
Террін (terrine) - паштет з досить грубою структурою з рубленого м'яса, який готують, запікаючи в духовці. Ця страва родом з Турени (регіон долини річки Луари), а його назва походить від однойменної глибокої глиняної миски з кришкою і ручками, в якій раніше готували і зберігали м'ясо і рибу, а пізніше стали запікати паштет.
Також в деяких країнах словом "терін" називають вогнетривку форму з кришкою, в якій готують схожу страву. У процесі приготування масу укладають в форму, попередньо подрібнивши продукти до фаршу або тонкими пластинами, накривають щільно кришкою і ставлять в духовку, наливши в деко трохи води, для створення ефекту "водяної бані". Після закінчення процесу, приготований продукт охолоджують, нарізають і подають до столу зі свіжим хлібом