Превышен лимит товаров для текущего тарифного плана

Terrine de Foie de Volaille au Porto, 180 грам - вишуканий французький паштет-терріне приготований з печінки білих свиней з додаванням курячої печінки

Terrine de Foie de Volaille au Porto, 180 грам - вишуканий французький паштет-терріне приготований з печінки білих свиней з додаванням курячої печінки
Terrine de Foie de Volaille au Porto, 180 грам - вишуканий французький паштет-терріне приготований з печінки білих свиней з додаванням курячої печінки
Террін (terrine) - паштет з досить грубою структурою з рубленого м'яса, який готують, запікаючи в духовці. Ця страва родом з Турени (регіон долини річки Луари), а його назва походить від однойменної глибокої глиняної миски з кришкою і ручками, в якій раніше готували і зберігали м'ясо і рибу, а пізніше стали запікати паштет.
Також в деяких країнах словом "терін" називають вогнетривку форму з кришкою, в якій готують схожу страву. У процесі приготування масу укладають в форму, попередньо подрібнивши продукти до фаршу або тонкими пластинами, накривають щільно кришкою і ставлять в духовку, наливши в деко трохи води, для створення ефекту "водяної бані". Після закінчення процесу, приготований продукт охолоджують, нарізають і подають до столу зі свіжим хлібом
| Создай свой интернет-магазин бесплатно!